aKuMuSaFirLaLu

Sabtu, 25 April 2009

Kejohanan Paintball Amatur 2009

setelah menjalani dua kali sesi training, maka hari ni bermula lah perjuangn the troopers dlm misi peperangan sebenar..hehehe.. bermula dgn 1st game yang bergaya, the troopers berjaya menumpaskan gomo squad..ade sharp shooter tu dorang..cayalah...keh3..tpi 3game pastu the troopers gugur di medan perang lawan stalkers, paint nuts n ozone..wlupun kalah, tpi kalah bermaruah tu..mmg bestla..fight..lagi2 mase ngn ozone..troopers dah lead 5-3..aku mcm dah confident ckit bleh mnang..aku dah dapat posisi cantik nak attack lg 2org..tp malangnya pallet aku abis..huhu..sayang betul..menyesal gak tak bw pallet lebih..so mengharapkan mus n eky yg masih idup dapat mara..tpi dah nampak ozone makin mara, menanti ajal jela..lgi ble mamat tu tau aku dah abis pallet..isk3..mmg syg..takpela guys..bukan rezki kita..pape pun perjuangan belum selesai..esok masih ade 2game menanti..chaiyok troopers...hehe..nak upload gambar pn takde pd aku..tggu la post yg seterusnye n post2 dari troopers len..
geng the troopers (mus, cyba, eky, budi, kak ain, akem, n che yam)

hmm..aku dah jatuh cinta gle dgn game ni..hehe..mmg best gile..corak game dia, emosi,sumenye len..yg pling len kepuasan dia tu la..kirenye mmg berbeza la ngn game2 len..lgi satu game ni budak yg tak aktif pun leh join..besar, kecik, tua, muda, sape2 je..sume org boleh join..game ni game yg kedua disenaraikan dlm game paling slamat..yang 1st golf.. tp malangnye game ni kos tggi..huhu..kiranya mmg kurang sesuai la utk student yang sllu kehabisan duit mcm aku ni..haha..takkan nak mntak duit kat ayah sbb nak men paintball..nak mati kene sembelih..hahaha..tpi ape pun, aku tetap akan cuba utk trus men game ni..sbulan skali or dua kali jadi la..pastu nt klu dah mampu, leh aku pulun men..tak pun wat field sndiri tepi umah ke blakang umah ke..haha..sruh berangan mmg no1..tapi tak salah kan..=p

so lastnye, sape2 yg tak pernah men, aku mengesyorkan kpd korang utk test men game ni..hehe..kpd the troopers, rest awal n bersedia utk esok..kita tempurrr..berjuang abis2an..all da best guys =)

3 ulasan:

ain berkata...

thanx cyba!nati men sm lagi..hehe..addicted sudahh

sHaRk jer.... berkata...

aku nak emn gakkk pas nie!!!!xmau jdk manager jer....huuhuhuhu.....

cyba_qema berkata...

to k. ain,
cyba pn dh addicted dah..
sudah pasti kita akan men lagi..
hehehe

to shark,
hri tu shark jd manager ke..
manager smpai nak kene jual..
hehehe