aKuMuSaFirLaLu

Selasa, 6 September 2011

Raya 2011..

Assalamualaikum wbt..

Selamat hari raya maaf zahir batin kpd semua yg mengenali diri...

Alhamdulillah tahun ni utk pertama kali aku dpt beraya bersama suami n kluarga mertua kat gerik..pengalaman yg cukup berbeza tpi alhamdulillah..dpt juga aku beraya tahun ni ngn suami setelah bergelar isteri...thun dpn insyaAllah bertiga pulak..yg pasti ade keseronokanny yg tersendiri..

byk yg berbeza..tpi yg pling pelik aku tak bergambar walau sekeping pn..jdiny thun ni aku takde gambar raya..biaseny gila bergambar berhari2..sedih gak sbb 1st time raya ngn husband tpi takde gambar pn..haih...kne g studio la amik gmbr pki bju raya balik..

hmm..syawal ke 8 hri ni.. sekejap je rse..bby dlm prut pn da smkin mmbsar..tak lame dh..tmbh tolak 2bln je tggl..sbr ea baby..aku cume berharap suami aku ade time aku nak bersalin nt n dpt pndh ke sini akhir thun ni..aminn..

terasa mcm sgt slow plak wat post ni..blur je rse..yg sbnrny aku mcm takde mood..ntah la npe..mcm ade yg tak kene je..online td trus mkin jd rse takde mood..takpela..

wassalam..

2 ulasan:

Ibnu Ahmad berkata...

hehe.. takde baju raya BERSIH.. rugi2..

cyba_qema berkata...

bau2 bacang pn ok..tpi lgi rugi sb takde gmbar..