aKuMuSaFirLaLu

Sabtu, 3 Januari 2009

welcome home..

alhamdulillah ibu ayah da balik ngan selamat n sihat..bukan setakat chat malah bertambah2 chat..hehe...aku sndiri yang g amik dorang kat airport..ngn adik aku yang kecik 3orang tu..rasa lega sekarang..bukan pasal tanggungjwb aku da abis..tapi aku dapat jumpa ibu ayah..dapat peluk dorang, dapat cium dorang...bukan stakat dapat memeluk tapi dapat dipeluk n dicium..perasaan tu seronok tau..sukar digambarkan..tapi kadang2 org skrang ni malu nak wat camtu..yang laki malu nak peluk ibu, nak cium ayah, yang pempuan malu nak peluk cium ayah..kepada sape yang tak pernah wat, tryla wat..korang akan rasekan sendiri perasaan tu..tapi kenela dgn hati terbuka..klu terpakse mmg tak rase la...
haa..ayah aku bawa balik daging unta utk aku..haha..bawa betul2 ayah..ibu cite ayah beli pastu ayah potong2 then jemur kringkan..yelakan, takkan nak bawa daging basah2 camtu..jadi tak elok nanti dagingnye..ayah jemur seminggu, hari2 g tgk, betulkan..hoho..terharu sungguh..teringat mase ayah g sarawak dulu aku mntak sumpit..skali betul2 ayah belikan..hahaha...tak sabar aku nak rase..mane tau dah rase nanti aku lak dapat rezki g sana...insyaAllah..amin..
ape2 pun sekarang hati aku da lega..ibu ayah pun da balik..alhamdulillah..terima kasih ya Allah...da nak naik cuti pun..pasni sambung balik la kehidupan aku sebagai student di ipis..utk sem7..wow..byknye sem..tambah mase foundation dulu jadi 10sem dah..tua dah aku rupenye..tapi bukan aku sorang tau..kawan2 aku yang len pun same...hahaha...anyway, all da bes to u all sume..n utk diri aku gak..macam mane aku sem depan ni..tunggu n lihat nt..k, nak masuk subuh dah..better aku stop dulu..sambung di ipis...ble aku nak balik ipis?aku pun tak tau lagi..wallahua'lam..aku rajin nt aku balik la..aku malas aku balik lewat ckit..huhuhu..wassalam

2 ulasan:

muszt berkata...

betul2....hmmm...dah makin tua ea..nasib bek saya muda lagi...hahaha...

Tanpa Nama berkata...

sape yang lgi tua sebenarnye ni...