aKuMuSaFirLaLu

Khamis, 18 November 2010

menunggu masa..

sementara menunggu masa,,,byk yg aku tggu ni..tp yg paling hampir mau tgk harry potter malam ni...harap2 best..klu tak sia2 dtg jauh2..tp tak salah pn sb kua ngn kak zu yg mau pindah ke kedah sudah..adehh..ramai btul cgu2 pndh..huhu..sedih aku..

then aku menunggu mase nak cuti tp tak cuti2..wlupn ikut kalendar esok da last day skolah tp aku tetap brsekolah smpi jumaat dpn 26nov..adehhhh..mau cutilaaaaaaaaa....byk tak setel ni...sabtu ni ade hari anugerah cemerlang..selasa smpijumaat kene bekerja lak..seperti biasa..skolah aku mmg camtu..ckgu kene keje smggu sblm dpt pulang bercuti.tp ahad ni aku nak g pahang pastu trus g kl cari brg2 persiapan...smpi hr ape aku pn tak tau..tp yg pasti aku tak nak g skolah selasa n rabu..

tambh lagi 1 bnda yg wat aku pk2 ni aku dpt g Kursus Pengendalian Aktiviti Berbasikal Off Road Endau Rompin..dari sk kahang ke sk peta n patah balik..22-26 nov ni..sng cte mggu dpn..adehhh..tak g sayang, nak g byk bnda kene setelkan...rse2ny terpakse aku tolak..persiapan aku lebih utama..cgu2 skolah aku pn bsing td aku dpt surat ni ckp aku jgn g..dh dkat sgt ngn tarikh..kang jd pape nt cmne..tu la..ni la..huhu..tak psl2 kene bebel ngn mak2 org n bapak2 org..lgipun aku mmg lebih pd nak wat prsiapan..dh janji nak beli brg sma2..tu lebih menarik kot..pluang yg tu dtg lgi nt tp pluang yg ni seumur idup skli kot..

then lgipn byk bnda kat umah ni yg tak setel..cmfirm ibu bising abis klu aku g..ngecat pn tak siap2 lagi..haih..naik jemu aku bau cat, men pnjat2..lotehhh..

okeh mau stop dlu..kple aku dh pusing..bykny bnda dlm kepala aku ni..tp skrg smpan dlu aku mau berdating ngn harry potter..wait for me bebeh..sori my dear mustakim qema tgk dlu..nt jmpa kte g tgk same2 k..

3 ulasan:

diba berkata...

oh..kak cyba..tke cre urself mnjelang hri bahgia;)

cyba_qema berkata...

thanks diba..doakan ea..=)

Bazz Rianne berkata...

slmt pengantin baru~