aKuMuSaFirLaLu

Jumaat, 2 April 2010

Tumpang lalu..

sesuai ke title post aku ni..

tumpang lalu kat blog sndiri..

ada yg tnya ko tak update blog ke cyba?

byk benda sebenarnye nak d tulis tp sume dlm kepala aku..

dlm kepala sape nak baca..

nanti2 la ea..

sabar menanti...

mcm restoran sabar menanti kt jb ni..

4 ulasan:

mus@akim berkata...

ye.. Lalu la... Sila2..

fArA jeFF berkata...

ntahnye cik..bersawang2 blog nih..
cube tulis laporan sukan di pdg skolah tu kt cni..hihi

peace!!

cyba_qema berkata...

abg@..lulalalilalu

fara@..klu nak laporan mcm2 laporan bleh tulis..bukan pdg skolah je..tepi padang, dalam longkang, atas bumbung sume ada...heeee

diba berkata...

akk bukn tkat lalu..nk racing pn leh..bese la tu tak trtaip pe yg dlam otak tu kn..hee