aKuMuSaFirLaLu

Ahad, 9 November 2008

hai everybody....

assalamualaikum...

hye..selamat datang ke blog aku..memandangkan ni first time n masih baru lagi..so masih lom sempat nak explore pape yang ade dalam blog ni..masih dalam proses pembikinan...al maklumla aku pn bukan pandai sgt nak wat blog ni..nanti aku menuntut lagi...



apepun..sbb ni permulaan,so takde ape nak cakap lagi..cume ni bleh dikatakan kata2 aluan dari aku jela..juz hope ngn ade blog ni aku akan dapat sesuatu..something yang baik utk diri aku..so, sape2 bleh la share pape ngn aku..ape2 je..aku pun harap akan dapat share sesuatu ngn korang sume..



last skali, memandangkan tgh exam, wish me luck..smggu lagi aku akan balik umah..time cuti nt kot aku akan menambah2 lagi pape kat blog ni...

2 ulasan:

arekim berkata...

hahaha..bagus2..dah ada pun blog..tahniah2...rajin2 la dtg melawat blog i ye...

ain berkata...

salam cyba..slmt berblog